Първоначално публикувано от nikolaaaay
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Премахване на катализатор - "ЗА" и "ПРОТИВ"
Collapse
X
-
колеги аз намерих един емулатор в интернет, дали ще стане със сигурност обаче не знам http://www.runel-tech.com/?p=productsMore&iProduct=14 някой да сподели ако има опит , също ако някой има идея как трябва да се вържеАлфа Ромео 147 1.6 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от pechenia Покажи съобщение[/COLOR]
Сондата ми е здрава , но заради липсата на катализатора работи в извън работния режим извън зададените стойности и ми изкарва е тя не работи0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от B. Stamatov Покажи съобщениеТези впечатления, които споделяш от личен опит ли са?
---------- Post added at 15:52 ---------- Previous post was at 15:49 ----------
За колегите, които са от Варна? Бих ви помолил да препоръчате качествен сервиз за изпускателни ситеми. Защото нямам никакъв опит. Досега не ми се е налагло да ползвам подобен род услуги.
Да, от личен опит са.Arena Coast Customs
Comment
-
Първоначално публикувано от nishtodrygo Покажи съобщениеот както махнах катализатора и загрява много по бавно. направо стоя и се чуда дъли да не купя един на старо. преди ръчната се размразяваше кат загрее колата а сега нямам ръчна в минусови температуриAlfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от nishtodrygo Покажи съобщениеми като загрее си държи малко под 90 градуса начи не е заминалAlfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от B. Stamatov Покажи съобщениеСкоро ще минавам преглед и се питам дали някой от вас е минавал с преманат катализатор? Създват ли проблеми проверяващите, защото знам че са затегнали контрола?
Тук в Бургас аз минах без никакви проблеми, а не просто нямам катализатор... нямам никакви гърнета само права тръба.Аlfa Romeo 156 2.4 10v JTD + Hybrid GT2260V + remap + K&N rerouted intake + straight pipe exhaust 76mm + FMIC - cat - EGR... + 19" OZ Superleggera + KONI FSD + 6speed gearbox
Comment
-
Първоначално публикувано от GoPlay Покажи съобщениеТук в Бургас аз минах без никакви проблеми, а не просто нямам катализатор... нямам никакви гърнета само права тръба.0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеИма малко разлика м/у дизел и бензинАlfa Romeo 156 2.4 10v JTD + Hybrid GT2260V + remap + K&N rerouted intake + straight pipe exhaust 76mm + FMIC - cat - EGR... + 19" OZ Superleggera + KONI FSD + 6speed gearbox
Comment
-
Първоначално публикувано от brnthlmt Покажи съобщениеаз бях си махнал катализатора но сега ще го слагам пакALFA ROMEO156.1.8TS.98
Comment
-
Първоначално публикувано от brnthlmt Покажи съобщениеами звука се промени и се оказа че моя е годен още за употреба
Comment
-
Няма как да промени вървежа щом не е запушен. Това не го ли разбрахте вече?Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
Comment